VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁS BUDAPESTEN ÉS PEREMTERÜLETEIN

A legszebb, legkiválóbb minőségű alapanyagokból összeállított virágcsokrainkat, rendelésre, kedvező áron házhoz is szállítjuk. Nálunk egy impozáns szülinapi rózsacsokor küldése sem ütközhet anyagi akadályba – a szerettednek szánt álomajándék elérhetővé válik.

RENDEZVÉNYSZERVEZŐKNEK

A kreativitáson túl a pontosság és a gyorsaság is elsődleges szempont az Endorphine-nál: a megkeresésedtől számított 3 órán belül árajánlatot adunk neked, valamint a módosításokkal kapcsolatban is rugalmasak vagyunk. A rendezvényekre – a koncepciótól függően – cserepes zöld növényeket is bérbe adunk.

ÉTTERMEKNEK – VÁGOTT VIRÁG, CSEREPES NÖVÉNYEK TELEPÍTÉSE ÉS GONDOZÁSA

Éttermek vagy közösségi terek számára növények telepítését és gondozását is vállaljuk, kertészmérnök közreműködésével, valamint megrendelés alapján arról is gondoskodunk, hogy hetente 1 vagy 2 alkalommal is friss, vágott virág díszítse a helyiséget – a vágott növényekhez vázát is biztosítunk.

IRODÁKNAK – NÖVÉNYZET TELEPÍTÉSE ÉS GONDOZÁSA

Irodák számára a klimatikus, fény- és egyéb környezeti viszonyoknak megfelelő növényzet telepítését és gondozását is vállaljuk, garanciával.

SZÁLLODÁKNAK – RECEPCIÓK, TEREK DEKORÁLÁSA

Szállodák, közösségi terek, recepciók heti rendszerességű dekorálását vállaljuk, valamint a szálloda vendégeinek egyéni igényeire is azonnal reagálva, szobadekorációt vagy ajándékcsokrot viszünk.

LAKÁSOK DEKORÁLÁSA

Magánlakásokba készülő, egyedi növénydekorációink segítségével finom hangulattal és eleganciával töltjük fel a teret, még reprezentatívabbá tesszük otthonodat. Akár heti rendszerességgel is igénybe veheted szolgáltatásunkat, de ünnepekre és különleges eseményekre is vállalunk lakásdekoráció-készítést.

CSAPATÉPÍTŐ WORKSHOPOK

Az Endorphine Flowers csapatépítő workshopjainak fő témája a virágkötészet vagy ünnepi, például adventi koszorú készítése. Programjainkon – a természet csodálatos alapanyagain túl – a személyesség és a jó hangulat is elemi összetevők, a növények és a kreativitás hatásai közösségépítő varázserőkként is életbe lépnek.

SZÜLETÉSNAP/NÉVNAP EMLÉKEZTETŐ

A NAPRAvirág egy olyan speciális szolgáltatás, amellyel emlékeztetünk téged a számodra legfontosabb személyek közelgő névnapjára és születésnapjára, valamint abban is segít neked, hogy köszöntésüket emlékezetessé tehesd. Személyes találkozó során megbeszéljük, kik azok a személyek, akiknek ünnepnapjai előtt 3 nappal értesítést szeretnél kapni tőlünk e-mailben, telefonon vagy sms-ben. A szolgáltatás megrendeléséhez keresd Csepreghy Andreát, az Endorphine Flowers ügyvezetőjét, akit a 06 20 216 8381-es telefonszámon, illetve az andrea.csepreghy@endorphine.hu e-mail-címen érhetsz el.

ESKÜVŐ

Ha hatalmas esküvőre készültök, rengeteg virággal, számíthattok ránk – minden eszközünk és tehetségünk kéznél van hozzá. Ha szerényebb keretek között képzeltétek el a nagy napot, akkor is a legkreatívabb ötletekkel segítünk titeket abban, hogy életetek legszebb napja legyen. Az esküvői dekoráció megalkotása az egyik legörömtelibb kreatív folyamat számunkra: rendkívüli érzés boldog párokkal találkozni, akár a kezdeti lépésektől velük tartani, elképzeléseiket együtt megálmodni, kiegészíteni, egyedit és megismételhetetlent létrehozni számukra.

VIRÁGFALAK KÉSZÍTÉSE ÉS BÉRBE ADÁSA

Impozáns virágfalaink élő növényből születnek, de, ha inkább bérelni szeretnél, álomesküvőhöz és felejtehetlen pillanatokhoz illő, selyemvirágokból készített virágfalunk is rendelkezésedre áll. Káprázatos dekorációs elem esküvőkön, születésnapokon, rendezvényeken – megismételhetetlenné teszi a különleges eseményeket.