the private florist salon

Szolgáltatások

RENDEZVÉNYDEKORÁCIÓ

A tökéletesen megkomponált látvány fontos alappillére egy rendezvénynek. Semmi sem fokozhatja jobban az ünnepi hangulatot, mint a bennünket körülölelő összhang, színek és fények megnyugtató harmóniája. Kreatív csapatunk ezeket a pillanatokat álmodja meg és kelti életre .

     

 

VÁZABÉRLET SZOLGÁLTATÁS

– mindig friss virág az irodában – recepción – dohányzó asztalon- bárhol –

A szolgáltatás havidíja tartalmazza:

  • váza/ kaspó/ tál, minden héten más
  • melyet minden héten szezonális vágott virággal, virágalkotással frissítünk fel
  • a hét bármelyik napján, választás szerinti kiszállítással
  • 5 nap teljeskörű tartóssági garanciával

Az ajánlat részleteinek pontos megismeréséhez és megrendeléséhez, lépj kapcsolatba velünk. Ahhoz, hogy minden héten az ízlésednek megfelelő virágkompoziciót vigyünk, előbb egy találkozás során meg kell ismerünk ízlésedet, amit mi krativításunkkkal minden héten érdekes formában jelenítünk meg.

  

 

Születésnap/Névnap emlékeztető-  SZOLGÁLTATÁS

A NAPRAvirág szolgáltatásunk egy olyan speciális szolgáltatás, amely abban segít, hogy senkinek ne felejtsd el a névnapját, születésnapját  és abban is segítünk, hogy a köszöntést emlékezetessé tegyük. A személyes találkozó során megbeszéljük, hogy ki fontos számodra, akinek a ünnepnapjai előtt 3 nappal értesítsünk téged e-mailben/ telefonon vagy sms-ben.  A szolgáltatás megrendeléséhez személyesen keresd Csepreghy Andreát, az Endorphine Flower ügyvezetőjét: 06 20 216 8381, andrea.csepreghy@endorphine.hu

ESKÜVŐ

Ha szeretnétek, veletek tartunk a kezdeti lépésektől egészen a nászútig.

Segítünk keresni, kutatni, intézni, rendelni, álmodni vagy álmokat kiegészíteni, a kívánalmakat összegyúrni és egybeönteni, hogy igazán egyedi és megismételhetetlen legyen a esküvőtök!

     

ESKÜVŐSZERVEZÉS BALIN, INDONÉZIÁBAN

Exotikus, fehér homokos esküvő szervezést vállalunk, Indonézia legszebb szigetén, Balin. 20 éves esküvőszervezői múlttal rendelkező partnerünkkel együtt átvállaljuk az esküvő részleteinek szervezését. Soesilowti Enny Bali legprofibb esküvőszervezője dolgozik azon, hogy a legcsodálatosabb nap tökéletesen sikerüljön.

IMG_8978 IMG_8977

 

KELLÉK KÖLCSÖNZÉS

A különböző stílusú dekorációs kellékeink kölcsönözhetőek is. Vázák, rusztikus kaspók, állványok, irányító- és ültető táblák, képkeretek, ládák, feliratok, hordók, desszertállványok,bon bon tartók, desszert asztalok, stílusos bútorok, limonádé standok gyertyatartók, fények és textíliák és még sok más.

 

VIRÁGFAL KÖLCSÖNZÉS

10 négyzetméteres virágfalunk bérelhető, amely 3 részből tevődik össze. 4 méter hosszú és 2,5 méter magas. Kiváló esküvők, céges rendezvények, születésnapok alkalmával.