1. Vásárlás

Az ENDORPHINE webshop jobb oldalán felsorolt, alkalom szerinti kategóriákra illetve címzettek szerinti bontásban kattintva válogathat termékeink között.

A minimális rendelési összeg 8.500 Ft.

Az  keresés segítségével ár, illetve népszerűség szerint is kereshet.

A kiválasztott terméket a “kosár” gomb megnyomásával rendelheti meg. Vásárlása részleteit a jobb oldalon, a lap tetején található “kosár megtekintése” ikonra kattintva tekintheti meg vásárlása részletit.

2. Összefoglalás

Ellenőrizze kosáranak tartalmát, ha kell itt még módosíthatja azt. Itt adhatja meg Kuponkódját is.

Innen vagy visszatérhet az áruházba, és folytathatja a vásárlást, vagy ha az adatok helyesek, és fizetni szeretne, nyomja meg a „Tovább a pénztárhoz” gombot.

3. Belépés

A Belépés felületére érkezett.

1Ha Ön először vásárol az ENDORPHINE webshopján, kérjük regisztráljon.
A „Fiók létrehozása” menüpontban kitöltheti saját adatait, megadhatja tetszőleges jelszavát, és feliratkozhat hírlevelünkre.

2Ha Ön már visszatérő vásárlónk, kattintson a “Visszatérő vendég vagyok” ikonra és írja be felhasználó nevét és jelszavát

Ebben a menüpontban adhatja meg Küldemény címzettjének adatait is.Ide annak a személynek az adatait kérjük beírni, akinek a küldeményt ki fogjuk szállítani.

Amennyiben a kiszállításkor bármi gond akad, elsősorban Önnel lépünk kapcsolatba, ezért kérjük feltétlen írja be telefonszámát! Mivel megeshet, hogy Önt nem érjük el, a kiszállítás sikeressége érdekében szükségünk lehet a küldemény címzettjének elérhetőségére is.

A Megjegyzés rovatban bármi olyan instrukciót megadhat, amely még hasznos lehet számunkra ahhoz, hogy a címzettet megtaláljuk, és küldeményét elvárásai szerint kézbesítsük.

A Cím rövid elnevezése: adjon meg egy rövid nevet, melynek segítségével legközelebb megspórolhatja ugyanennek a címnek a beírását. A hivatkozást rendszerünk elmenti, s legközelebb felajánlja Önnek.

A „Megrendelés elküldése” gomb megnyomásával haladhat tovább.

4. Cím

Ebben a menüpontban szükséges megadnia a küldemény címzettjének adatait: a címzett nevét, címét, telefonszámát, és –ha szükséges- megjegyzést is fűzhet rendeléséhez.

5. Szállítás

A szállítási módnál kiválaszthatja, hogy üzletünkben személyesen veszi át a megrendelt terméket, vagy kiszállítást kér.

Budapest belső körzeteiben futárszolgálatunk 2.400 Ft-ért szállít ki. Ezen kívül kérjük ellenőrizze a szállítási díj kalkulátort, mely a Szolgáltatási feltételek menüpont alatt megtalálható.

A naptárban jelölje be a szállítási dátumot és időpontot!

Ha küldeményéhez ajándékkártyát is szeretne csatolni, itt ingyen megteheti.

Végül olvassa el, és hagyja jóvá a Szolgáltatási feltételeket, majd haladjon tovább a „Következő” gombbal!

6. Fizetés

A “Fizetés” pontban kiválaszthatja, hogy bankkártyával, utalással vagy üzletünkben készpénzzel szeretne fizetni.

A B-Payment bizonságos rendszerét válassza akkor, ha bankkártyával szeretne fizetni. Kártyájának adatait a B-payment felületén kell megadnia, ezt alkalmazottaink nem látják. Fizetés után visszatérhet áruházunkba.

Banki átutalás: Ha ezt a fizetési módot választja, rendelését azután tudjuk teljesíteni, miután a rendelési összeg bankszámlánkra beérkezett, vagy ha elküldi számunkra az átutalás indításáról szóló banki igazolást e-mail címünkre: andrea.csepreghy@gmail.com. További információkért hívjon minket a +36 20 216 8381 telefonszámokon!

A „Megrendelés megerősítése” után a „Visszaigazolás” pontban valamennyi információt megkaphat az utalás mikéntjéről.

Személyes átvétel: Megrendelését személyesen is kifizethet üzletünkben, a 1051 Budapest, Arany János utca 12 szám alatt található ENDORPHINE üzletben.

Kérjük, erősítse meg megrendelését a “megrendelés megerősítése” gombra kattintva.

7. A rendelés után

Rendeléséről kollegáink azonnal kapnak értesítést, melyet rövid időn belül visszaigazolunk, és bármi komplikáció esetén felkeressük Önt. A rendelésről Önnek is küldünk egy másolatot.

Kellemes vásárlást!